Voorbereidingen triathlon Zwolle in volle gang

Nog maar een paar maanden en de jubileumeditie van Triathlon Zwolle gaat van start. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen om alles weer vlekkeloos te laten verlopen voor de ruim 600 sporters die in actie gaan komen. Op dit moment is het nog mogelijk om mee te doen aan de achtste triathlon en de trio’s. Maar wees er snel bij, want het gaat hard met de inschrijvingen.

Paratriathlon

De paratriathlon van triathlon Zwolle won dit jaar de prijs voor het beste Zwolse G-sport initiatief. Uiteraard staat er dit jaar opnieuw een paratriathlon op het programma. Vorig jaar stonden negentien para-atleten aan de start en haalde iedereen de finish.

Start2Tri

Eind deze maand gaat ook de Start2Tri cursus weer van start. Deze cursus wordt georganiseerd door triatlonvereniging TV Triade uit Zwolle. De cursus is voor het vijfde opeenvolgende jaar weer vol.

Blijf onze website in de gaten houden voor nieuws over het programma, de watertemperatuur, de inschrijvingen en nog veel meer. Uiteraard kun je triathlon Zwolle ook volgen op Facebook en Twitter.