SportvoedingWebshop.com verzorgt sportdrankservice voor Triatlon Zwolle

Een triatlon is een beste inspanning. In samenwerking met specialist www.SportvoedingWebshop.com zorgen wij voor een optimale verzorging bij de Triatlon Zwolle. Als organisatie zijn wij ons ervan bewust dat het deelnemen aan een triatlon niet kan zonder verantwoorde voeding. In dat kader zijn wij dan ook een samenwerking aangegaan met de nummer 1 in sportvoeding. En daarnaast verwijzen wij naar een uitgebreid artikel met als titel: ”Alles over sportvoeding voor triathleten. Tips en valkuilen.

In samenwerking met SportvoedingWebshop.com bieden wij het volgende:

  • Sportdrank en water bij de verzorgingsposten
  • Sportdrank bij de finish locatie voor een snel en optimaal herstel
  • Mooie aankleding op het parcours

afbeeldingsportvoedingswebshop

 

 

 

 

De triatlon Zwolle wil vooruit en goede stappen maken. “Goede verzorging vinden wij erg belangrijk. Onze nieuwe partner www.SportvoedingWebshop.com kan hier optimaal in voorzien. Samen met andere sponsoren, gaan we een grote stap maken in de professionaliteit en uitstraling van ons evenement. Sportdrank, mooie aankleding van het event en de link naar bovenstaande artikel met professionele uitleg over hoe sportvoeding te gebruiken maakt het plaatje echt compleet”, aldus de organisatie.

Ruim 60% van de sporters drinkt te weinig | Voldoende drinken is van groot belang

  • Sportvoedingdeskundige Henk-Jan Koershuis: “Ons lichaam bestaat grotendeels uit vocht. Voldoende drinken is van groot belang voor een gezond lichaam. Met name rondom het sporten is een goede vochthuishouding van groot belang. Voorafgaand is het zaak om voldoende te drinken en naderhand is het van belang om je verloren vocht zo snel mogelijk aan te vullen. Daarnaast zal je tijdens de triatlon ook de nodige richtlijnen moeten aanhouden. Lees het artikel dat ik schreef over het gebruik van sportvoeding rondom de triathlon. à http://www.sportvoedingwebshop.com/blog/2014/05/12/triathlon-sportvoeding-advies/

afbeeldingsportvoedingswebshop2

 

 

 

 

 

 

 

Wens je naderhand nog meer info, laat dan gerust van je horen via info@sportvoedingwebshop.com

Wij zijn trots om partner te zijn van de triatlon Zwolle. Zowel de startende als de ervaren atleten staan aan de start. Een hele mooie mix van atleten.

Team SportvoedingWebshop.com | De specialist in alle sporten. Triatlon. Wielrennen. Mountainbike. Skeeleren. Schaatsen. Hardlopen.