Road to Triathlon Zwolle 2021

Op 25 september 2021 wordt de 10e editie van Triathlon Zwolle georganiseerd! Die mijlpaal willen we vieren met sportliefhebbers, deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en Zwolle!

In de aanloop naar Triathlon Zwolle willen we mooie momenten creëren, als sportliefhebbers onder elkaar. De voorpret krijgt vorm door challenges, verhalen achter de deelnemers én de voorbereiding op deze pagina te delen.

Elke maand wordt hier een nieuwe TriStory Video óf een Challenge gepubliceerd waaraan iedereen kan deelnemen. Bovendien maak je bij elke challenge kans op een mooie beloning.

De challenges zijn toegankelijk voor iedereen. Of je nou een geoefend triatleet bent of dat je net je eerste set hardloopschoenen hebt aangeschaft. Of je nou op een super de luxe tijdritfiets door de cosmos scheurt of dat je op je stalen ros nostalgisch de klinkers uit de straat rijdt, meedoen is hier belangrijker dan winnen 😉

Wil jij als eerste de kakelverse updates ontvangen?
Blijf op de hoogte door je hier in te schrijven voor de maandelijkse update.

Welkom bij The Road 2 Triathlon Zwolle ’21 – Enjoy the ride!

Team #Road2TriathlonZwolle

Michel Lamtink, voorzitter van Triathlon Zwolle, vertelt over zijn eigen triathlon avonturen en over de voorbereidingen van de 10e editie in september.

Vragen / Feedback / Ideeën?

Kom maar door: road2@triathlonzwolle.nl