Parcours

Zwemmen

De 1/8 triathlon gaat over 500 meter, de 1/4 triathlon en 038 estafette over 1000 meter. Zwem-in is ten noorden van de wisselzone, zwem-uit is ter hoogte van het strandhuis. 
Het zwemparcours ziet er in 2023 als volgt uit:

Fietsen

De 1/8 triathlon gaat over 20 kilometer (één ronde), de 1/4 triathlon en 038 estafette over 40 kilometer (twee ronden). Fietsen is een individuele tijdrit. Het fietsparcours kent een aanloop door Stadshagen, gaat vervolgens over de dijk richting Hasselt, terug richting Zwolle om daarna nog een lus te maken in de Mastenbroekerpolder.

Hieronder is het fietsparcours uit 2023 weergegeven, inclusief de exacte afstanden:

LET OP! Hoewel het parcours autoluw is en de organisatie voorzorgsmaatregelen treft, blijven deelnemers ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid. We vragen atleten nadrukkelijk op te letten op bochten, wegdek en verkeer. Lokale bewoners wordt gevraagd, als ze noodzakelijk het parcours moeten berijden, mee te rijden in onze rijrichting, om tegenliggers te voorkomen. Dit is echter geen garantie. 

Lopen

De 1/8 triathlon gaat over 5 kilometer, de 1/4 triathlon en 038 estafette over 10 kilometer. Het loopparcours wordt uitgezet door de wijk, over de geluidswal en rondom de Milligerplas. Op het loopparcours staan minimaal twee waterposten.

Hieronder is het loopparcours weergegeven:

(UPDATE 17/09/’23: 1e km Loopparcours is aangepast om buurt te ontlasten)