Goed nieuws voor deelnemers en vrijwilligers Triathlon Zwolle: gratis naar de sauna

Onder het motto Ontspanning na inspanning zijn Thermen Bussloo en Triathlon Zwolle een samenwerking aangegaan.  En dat is heel goed nieuws voor de deelnemers en vrijwilligers van de triathlon. 

Thermen Bussloo ondersteunt regionale sportieve evenementen graag met een mooie samenwerking. Daarom ontvangt elke deelnemer én vrijwilliger van de Triathlon Zwolle een zo genoemde ‘madiwodo’ entree voucher (ter waarde van 34,50 euro) waarmee een gratis entree kan worden gereserveerd op maandag tot en met donderdag. Onder het mom van “ontspanning na inspanning”, past de Thermen Bussloo triatlon; te beginnen met een heerlijk warm voetenbad, gevolgd door een lekkere warme sauna en afsluitend een enorm frisse duik in het meer van Bussloo.

Relax en geniet bij Thermen Bussloo

Wilt u heerlijk ontspannen in een prachtige omgeving? Thermen Bussloo is dé plek om aan de drukte te ontsnappen. Aan het prachtige meer van Bussloo op de Veluwe geniet u van de relaxte sfeer, de rust en de wellnessfaciliteiten. Na een dagje ontspanning voelt u zich als herboren.