Succesvolle achtste editie FysioTriathlon Zwolle

22 september gaat de boeken in als een geslaagde achtste editie van FysioTriathlon Zwolle!

Zonder calamiteiten is deze wedstrijddag verlopen. Helaas liet het mooie zomerweer het afweten maar de sfeer heeft daar niet onder geleden.

Dit jaar weer een mooi podium. Ruben Slot en Marije Dankelman gingen met het goud naar huis op de achtste afstand 16+. Sarah Lynn Reuver en Matthijs Kunzel pakten dit ere metaal op de kwart afstand 16+. Bij de 40+ dames pakten Kirsten van Kooijen en Arlana van Ommen de eerste plaats op resp. de achtste en kwartafstand.  Bij de heren 40 + gingen Rinse van de Ouweelen, achtste,  en Paul Talens, kwart met goud behangen naar huis! 

De teams lieten dit jaar ook weer mooie prestaties zien, net als vorig jaar ging het Team Windesheim Zwolle op de achtste afstand  als een speer, binnen het uur kwamen deze drie heren over de finish. Een topprestatie! Bij de kwart afstand deed Team Zoef! haar naam eer aan. Drie heren uit Zwolle finishten met een tijd van 1.50u en lieten een mooi deelnemersveld achter zich.

 

Jan Burgman
Jan Burgman

Dit jaar de primeur van een jeugd triathlon in Zwolle. Bijna 20 jeugdige triatleten gingen van start. Zij zwommen 250 meter, fietsten één ronde van acht kilometer en liepen vervolgens nog 2,5 kilometer naar de finish. Alex van Buttingha Wichers en Aniek Mars gingen er met de eerste plaats van door. Super trots zijn we op alle jeugd triatleten, zij hebben een prima prestatie geleverd!

De uitslagen zijn inmiddels beschikbaar! Alle deelnemers kunnen terugkijken op prachtige resultaten.

De dank is groot voor iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt. Onze sponsoren,  partners, alle deelnemers maar bovenal alle TOP vrijwilligers, zonder hen is dit evenement niet mogelijk!