Fysio Zwolle hoofdsponsor Triathlon Zwolle

Jeroen van Dijk en Jeannette Bensink tekenen de contracten

ZWOLLE – Fysio Zwolle is de hoofdsponsor geworden van Triathlon Zwolle. Daarmee heet de Zwolse triatlon in het vervolg FysioZwolle Triathlon. 

Dat Fysio Zwolle de triatlon is ingestapt is niet zo’n grote verrassing. Jeannette Bensink zegt: ”De begrippen ‘gezondheid’ en ‘samenwerking’ staan altijd hoe verschillend aandoeningen en therapieën ook zijn centraal. Dit zijn tevens onze grootste raakvlakken met de visie van de organisatie van triatlon in Stadshagen. Deze triatlon is voor elk niveau aangepast zodat een ieder zijn of haar eigen onderdeel of afstand kan kiezen, een mooi concept!”

Middenin de wijk

FysioZwolle staat letterlijk en figuurlijk middenin de wijk. Ze werken dan ook erg graag samen met onze partners binnen zorg en welzijn, zodat mensen zelf de regie over het eigen welbevinden kunnen voeren. Men gaat voor gezondheid, daarom is men hoofdsponsor geworden van een fantastische evenement!

Sportaanbod

Verder is de overstap van fysiotherapie naar regulier beweeg- en sportaanbod in Stadshagen goed geregeld door de contacten die FysioZwolle in de wijk heeft met de diverse sportverenigingen en -scholen en welzijnsorganisaties.

Voor meer informatie kijk op triathlon Zwolle of voor FysioZwolle en natuurlijk op facebook