FAQ: vele antwoorden op vragen

De spanning stijgt, dit snappen we goed, daarom geven we alvast antwoord op de meest gestelde vragen zodat je goed voorbereid aan de start staat op 25 september!

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen, dan vinden wij dit ook erg jammer, we zetten echter geen startbewijzen meer om en storneren ook geen inschrijfbedragen.

Deze week ontvang je in de mail je startnummer en startserie, let op; zorg dat je op de wedstrijd dag deze gegevens paraat hebt bij het ophalen van je fysieke startnummer. Daarnaast moet je je ook legitimeren, dus zorg dat je een ID bewijs bij je hebt. In verband met je verzekering is het NIET mogelijk om te starten op een startnummer van iemand anders.

Alles over het zwemmen in een wetsuit en het huren van een wetsuit, vind je hier; http://www.triathlonzwolle.nl/triathlon…/…/wetsuitverhuur-2/

Je bent zelf verantwoordelijk voor het bevestigen van je startnummer en je chip. Heb je via ons een chip gekocht, dan wordt deze geleverd met een enkelbandje.

Kom je met de auto, volg dan de instructies van de parkeerinstructeurs.

We hebben een tent waarin je je kan omkleden, deze tent is niet beveiligd dus we passen niet op je spullen.

Op de wedstrijd dag volgen we het reglement van de NTB, wil je van de hoed en de rand weten, check dan http://www.triathlonbond.nl/NTB/Reglementenstatuten.aspx

Uiteraard willen we er samen met onze vrijwilligers en alle deelnemers een supergave dag van maken, hiervoor doen wij onze uiterste best, jij ook?!!