Challenge 2

Eendje om in te lijsten

In de Zwolse binnenwateren is een bijzondere vogel gesignaleerd. Een niet nader te noemen bioloog speculeert dat het dier mogelijk afgedwaald is van zijn trek. De fors uitgevallen eend, nieuw in de omgeving, heeft nog geen vaste stek uitgekozen. In haar zoektocht wil ze nog wel eens van locatie wisselen, ongrijpbaar als ze is. Steeds duikt de eend weer ergens anders op. Een mysterie…

‘Eend no sunshine when she’s gone’ – De challenge

BREAKING: De eend is foetsie! Wie o wie heeft de eend gespot? De eend is voor het laatst gesignaleerd in de uitloper van de Wijde Aa. Zoek mee en laat het ons weten.

De challenge is simpel. Lokaliseer de eend, zwem er naar toe, klim erop, maak een selfie met de eend en stuur hem naar road2@triathlonzwolle.nl. Alle eendjes verzamelen! De eend heeft ook een stift bij zich, markeer de eend met je naam zodat je de eend niet in zijn eendje achterlaat 😉

Je vraag is nu natuurlijk, waar is de eend? Simpel, de trek van de eend wordt nauwkeurig bijgehouden, hieronder zie je haar live locatie.

Het doel van deze challenge? Zoveel mogelijk selfies verzamelen met de eend op deze pagina, hoe meer hoe beter, spread the duck! Vermeld bij je activiteit ook de hashtag #Road2TriathlonZwolle. De challenge loopt tot eind juli.

Tip: Zwem met een safe-swimmer. Sowieso een must voor het zwemmen in open water en voor deze challenge ook broodnodig, want hierin kun je meteen je telefoon voor de selfie vervoeren.

#Road2TriathlonZwolle
#SpreadTheDuck

De eend in de pers:

De Swollenaer – “Reusachtige eend siert Milligerplas in Stadshagen

Ingelijste Eendjes