Cádomotus aanwezig bij FysioZwolle Triathlon

Cádomotus zal met een stand vertegenwoordigd zijn bij de FysioZwolle Triathlon. Deze reeds gevestigde naam in de schaats-/skeelersport is enkele jaren geleden met veel succes in de triathlonwereld geïntroduceerd, nadat de expertise ook gericht werd op de ontwikkeling van unieke (aero)fietshelmen en speciale triathlon rugtassen.

De Omega helm is een perfect geventileerde helm die steeds vaker te zien is in het mondiale triathlon circuit. Uniek en geliefd vanwege het afneembare vizier dat met 3 sterke magneten bevestigd wordt en in een handomdraai af te nemen en op de helm te plaatsen is (met behoud van de aerodynamische belijning). Dit is zeer praktisch gebleken in de wisselzone bij het snel kunnen op- en afzetten van de helm!

De Versatile waterdichte rugtas is de perfecte transitie tas; professionele equipment gericht op de triathlon, maar ook zeer praktisch bij fietsen en mountainbiken. Een slim ontworpen aantal vakken (voor het gestructureerd opbergen van o.a. helm en schoenen aan de buitenzijde) en een inklapbare onderkant waarin wetsuit en andere natte/vieze spullen geventileerd opgeborgen kunnen worden.

Tijdens de Fysio Zwolle Triathlon zal er een Versatile rugtas verloot worden!

Cádomotus nodigt u uit de stand te komen bezoeken tijdens de Fysio Zwolle Triathlon. Voor meer informatie: https://www.cadomotus.nl/fietsen.html