Triathlon Zwolle

De nieuwe datum voor 2024 is bekend! Op zaterdag 21 september 2024 is de 13e editie van Triathlon Zwolle.

Zwemmen in de Milligerplas, fietsen op de dijk langs het Zwarte Water en hardlopen rond de recreatieplas: de Triathlon Zwolle biedt je een fantastische sportieve ervaring in een mooie omgeving. Van recreant tot doorgewinterde triathleet, in Zwolle is iedereen welkom!

De start & finish en de wisselzones zijn nabij Grand Café Milligers. Voor deelnemers en toeschouwers een mooie plek om na de sportieve inspanning gezellig bij te praten met een hapje en drankje.

Je kunt individueel meedoen aan de achtste- of de kwart-triathlon. Daarnaast kunnen teams van 2 of 3 personen meedoen aan de unieke 038 estafette.

Kwart Triathlon

Een individuele triathlon over 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen. Er geldt een minimum leeftijd van 16 jaar.

Inschrijfgeld € 42,50 + NTB daglicentie € 10,50

Achtste Triathlon

Een individuele triathlon over 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. Voor volwassenen en jeugd.

Inschrijfgeld € 29 + NTB daglicentie € 10,50

038 estafette

Een wedstrijd in een eigen serie voor teams van 2 of 3 personen: 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen.

Inschrijfgeld € 57,50 + NTB daglicentie € 10,50

Doe je eerst je rechter of linker sok aan?

Triatleten zullen je vertellen dat zij waardevolle lessen hebben geleerd van de fouten die ze hebben gemaakt tijdens wedstrijden of trainingen. Van je eigen fouten leer je vaak het best. Toch is het niet nodig om zelf alle fouten te maken. Daarom hebben we een overzicht van veel voorkomende beginnersfouten van triatleten gemaakt!

Voorkom beginnersfouten