Reach Ride Run in Zwolle

Op zaterdag 2 mei wordt de vijfde editie van de REACH RIDE RUN in Zwolle gehouden. Het bedrijf Buitensport Zwolle organiseert deze alternatieve triatlon voor de derde keer bij de Agnietenplas.

De Reach Ride Run is zoals hierboven vermeld geen normale triatlon. In plaats van zwemmen, fietsen en hardlopen bestaat dit alternatief uit drie kilometer trailrunnen, twaalf kilometer mountainbiken en drie kilometer suppen. Suppen staat voor Stand Up Paddle, dit is staand op een board peddelen.
Dit alles vindt plaats in het gebied rondom Molecaten Park de Agnietenberg, waar Buitensport Zwolle gevestigd is. Met de Agnietenplas- en berg omgeven is deze locatie uitstekend om de drie sportdisciplines uit te voeren.
Om deel te kunnen nemen aan het evenement heb je een SUP board en een mountainbike nodig. Dit materiaal kunt u zelf meenemen of huren bij Buitensport Zwolle door dit aan te geven bij de inschrijving.

Het evenement telt twee categorie├źn: vrouwen en mannen en is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud.
Bij de Reach Ride Run staat plezier hebben voorop, maar er zijn ook mooie prijzen te winnen voor de top drie deelnemende vrouwen en mannen.

Voor meer informatie volg de facebookpagina van Buitensport Zwolle en het event Reach Ride Run Zwolle! Ook op de site van Buitensport Zwolle kunt u informatie vinden en zich inschrijven voor he t evenement.