Inschrijven

Te gek dat je je (weer) inschrijft voor de inmiddels al 7e editie van Triathlon Zwolle en fijn dat je er bij bent op zaterdag 2 september as.!

Wij zijn superblij dat we begin juli al kunnen constateren dat de achtste en kwartseries voor de individuele afstand vol zit! Voor jou is dit wellicht ontzettend jammer omdat jij er ook graag bij had willen zijn. Helaas hanteren we dit jaar geen wacht of reserve lijst en ook hebben we geen andere achterdeurtjes waar je gebruik van kunt maken!

Wel is het mogelijk om je inschrijving over te dragen aan iemand anders! Hiervoor mag je best onze Facebook pagina  gebruiken (https://www.facebook.com/TriathlonZwolle/)!

“Let op! Het inschrijfgeld zal begin juni worden geïncasseerd. Na 1 juni wordt het inschrijfgeld met 1 euro verhoogd en is alleen nog betaling per IDEAL mogelijk.

Ben je ingeschreven en onverhoopt verhinderd? Meld dit dan zo snel mogelijk aan de organisatie (info@triathlonzwolle.nl). Bij annulering na 1 juni 2017 is helaas restitutie van het inschrijfgeld niet meer mogelijk. Wel kun je na deze datum nog je inschrijving overdragen aan een ander tegen een vergoeding van 5 euro administratiekosten. Het inschrijfgeld dien je dan  onderling te verrekenen. De organisatie bemiddelt niet in het overdragen van startbewijzen.”